IT-Systems
One Agile Solution

Asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä tuotetun projektin julkaisu on aina yhtä hieno hetki. Intohimomme teknologiaa kohtaan ja jatkuva erinomaiseen asiakaskokemukseen pyrkiminen pitävät meidät liikkeessä.

KOKEMUKSEMME digimedian eri osa-alueista antaa meille loistavan mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme tehostamaan ja kasvattamaan liiketoimintaa.

Jokaisen projektin alussa pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monipuolisesti ammattitaitoamme, jotta voisimme selvittää asiakkaan todelliset tarpeet ja tavoitteet. Määrittelyt, rautalankamallit ja demot syntyvät tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Olemme työskennelleet hyvin erikokoisten yritysten kanssa eri aloilta. Oli sitten haaveenasi uusi digitaalinen palvelumalli, sovellus, intranet, liiketoiminta verkossa tai webstrategia, voimme auttaa tavoitteesi määrittelyssä ja toteutuksessa.

Lisää tietoa? ›

One agile solution

JOKAINEN PROJEKTI on erilainen! Me pyrimme selvittämään asiakkaamme tarpeet mahdollisimman hyvin ja tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun näihin tarpeisiin. Alallamme on paljon yrityksiä jotka tarjoavat vain itselleen suotuisia ja tuttuja ratkaisuja, mutta me ajattelemme hieman toisin. Joustavuus ja lupauksemme “One Agile Solution“ syntyy vain haastamalla ratkaisut ja toimintatavat jokaisen projektin kohdalla. Emme oleta ratkaisevamme joka projektia samoilla työkaluilla tai menetelmillä, vaikka kokemuksesta onkin hyötyä.

YHTEISTYÖKUMPPANI

IT-SYSTEMS työskentelee hyvin monipuolisesti erilaisten partnereiden kanssa. Työskentelymme on hyvin suoraviivaista, ja pyrimme aina löytämään toimintatavat joissa kaikki osapuolet voivat tehokkaasti tehdä oman osansa projektiin. Emme koskaan kilpaile partnereidemme kanssa, joten hyvin yleisesti kaikki osapuolet viestivät toisilleen suoraan.

Tiimi

Pasi
Lappalainen

CEO, PARTNER

Jani
Niemi

PRODUCER, PARTNER

Jari
Keinänen

SOFTWARE ENGINEER

Janne
Vidgren

UX DESIGN

Juha
Sarjanoja

SOFTWARE ENGINEER

Mika
Huttunen

UX DEVELOPER

Mikko
Kumpulainen

UX DEVELOPER

Eerika
Niemi

DOP, PARTNER

Jaana
Koskinen

DESIGNER
“Hyvä webstrategia mahdollistaa yrityksen näyttää isommalta, puhua kovemmin ja tavoitella pidemmälle. Siinä hieman ajateltavaa.”
(1.3.2013)